ҚР АӨК мамандарын даярлаудағы тамақ өнімдерінің технологиясы мен сапасының инновациялық ғылыми-білім беру орталығының рөлі

Құрметті ауыл шараушылық тауарларын өндірушілер!Құрметті АӨК мамандары! «Қазақ Ұлттық Аграрлық Зерттеу Университеті» 2021 жылдың 25 мамырында сағат 16:00-де Сізді «ҚР АӨК мамандарын даярлаудағы тамақ өнімдерінің технологиясы мен сапасының инновациялық ғылыми-білім беру орталығының рөлі» тақырыбындағы онлайн-презентацияға ШАҚЫРАДЫ.Семинарда Университет сарапшылары тамақ өнімдерінің технологиясы мен сапасын бағалау мәселелерін талқылайды.Сіз келесі сілтемені жүктеу арқылы презентацияға қатыса аласыз: https://us02web.zoom.us/j/87363309429?pwd=QUpQeGhoZHo3NXFTRi81OG5Xcm4xdz09 Уважаемые…
Читать дальше