ҚР АӨК мамандарын даярлаудағы тамақ өнімдерінің технологиясы мен сапасының инновациялық ғылыми-білім беру орталығының рөлі
Құрметті ауыл шараушылық тауарларын
өндірушілер!Құрметті АӨК мамандары! «Қазақ Ұлттық
Аграрлық Зерттеу Университеті» 2021 жылдың 25
мамырында сағат 16:00-де Сізді «ҚР АӨК мамандарын
даярлаудағы тамақ өнімдерінің технологиясы мен
сапасының инновациялық ғылыми-білім беру
орталығының рөлі» тақырыбындағы
онлайн-презентацияға ШАҚЫРАДЫ.Семинарда
Университет сарапшылары тамақ өнімдерінің
технологиясы мен сапасын бағалау мәселелерін
талқылайды.Сіз келесі сілтемені жүктеу арқылы
презентацияға қатыса аласыз:
https://us02web.zoom.us/j/87363309429?pwd=QUpQeGhoZHo3NXFTRi81OG5Xcm4xdz09
Уважаемые…
Читать дальше