просп. Абая 8, Алматы 050010
+7(727)262-25-46
agrodamu@kaznau.kz

ҚР АӨК мамандарын даярлаудағы тамақ өнімдерінің технологиясы мен сапасының инновациялық ғылыми-білім беру орталығының рөлі

Құрметті ауыл шараушылық тауарларын өндірушілер!
Құрметті АӨК мамандары!

«Қазақ Ұлттық Аграрлық Зерттеу Университеті» 2021 жылдың 25 мамырында сағат 16:00-де Сізді «ҚР АӨК мамандарын даярлаудағы тамақ өнімдерінің технологиясы мен сапасының инновациялық ғылыми-білім беру орталығының рөлі» тақырыбындағы онлайн-презентацияға ШАҚЫРАДЫ.
Семинарда Университет сарапшылары тамақ өнімдерінің технологиясы мен сапасын бағалау мәселелерін талқылайды.
Сіз келесі сілтемені жүктеу арқылы презентацияға қатыса аласыз: https://us02web.zoom.us/j/87363309429?pwd=QUpQeGhoZHo3NXFTRi81OG5Xcm4xdz09


Уважаемые Сельхозтоваропроизводители!
Специалисты АПК!

«Казахский Национальный Аграрный Исследовательский Университет» 21 мая 2021 года в 16:00 часов, ПРИГЛАШАЕТ Вас на онлайн презентацию по теме: «Роль инновационного научно-образовательного центра технологии и качества пищевых продуктов в подготовке специалистов для АПК РК»
На презентации экспертами будут обсуждены вопросы качества пищевых продуктов.
На презентацию можно войти загрузив следующую ссылку:
https://us02web.zoom.us/j/87363309429?pwd=QUpQeGhoZHo3NXFTRi81OG5Xcm4xdz09

Открыть чат
Вам помочь?
Сәлеметсіз бе!
Сізге қандай көмек керек?
Здравствуйте!
Чем вам помочь?